Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

 

Book en tid nu!

 

Nyhedsbrev

----------------------------------------

Cristina Pätzolds spirituelle og shamanistiske rådgivning 

Velkommen til en unik og personlig rådgivning hos Cristina Pätzold

Velkommen til Cristina Pätzolds rådgivning - som spirituel vejleder og shaman tilbyder jeg online sessioner som hjælp til din personlige udvikling, terapi, løsning af dine personlige udfordringer ved hjælp af, shamansk healing.

Cristinas fokus i 2021 er personlig rådgivning, kurser og coaching. Hendes behandling med massage, zoneterapi og andre klinik-aktiviteter får færre timer i Cristinas kalender på grund af Covid-19.

l

Både Cristinas tidligere og nye kunder er selvfølgelig velkomne. Og du kan følge med i mit nyhedsbrev: [link til nyhedsbrev].

 
Book en grundig, effektiv og personlig rådgivning, der hjælper dig til at forandre dit liv
 

Jeg byder dig velkommen til en hjælpende hånd i form af personlig, shamansk rådgivning. Jeg har 25-års erfaring som terapeut, coach, clairvoyant, shaman og spirituel rådgiver.

Hvad kan jeg tilbyde dig? Og hvilke områder rådgiver jeg om?  Det kunne være det, der er sværest for dig lige nu, fx økonomi. Er det en blokade eller et mønster, der blokerer dig og forhindrer dig i at leve det lykkelige, glade liv, du ønsker dig. 

 

 

Det kan være du har problemer på dit personlige liv, som stress, angst, depression. Eller i forhold til andre mennesker: problemer i dit parforhold, familie, dine børn eller føler du dig isoleret? Eller overvejer du hvilken retning, dit liv skal tage, hvis du er gået i stå? Ofte er det både det personlige og forholdet til andre, der gør dit liv svært. Hvor lang tid har du udsat at gøre noget ved årsagerne. Hvad med at starte på at ændre det i dag?

 

Flere af Cristinas teknikker bygger på traditioner fra Maya-folket og de mexikanske Curanderos. Det kan du læse mere om her på humanhands. 

 

       

Lær mere om Cristina Pätzolds baggrund og erfaring

 

Cristina har gennem sin alsidige karriere haft flere hatte på. De retter sig alle mod det samme mål: at hjælpe dig bedst muligt med de udfordringer, du møder i dit liv, både fysisk og personligt. Som spirituel vejleder, shaman, terapeut, stress-terapeut, massør, healer, clairvoyant, psykoteraepeut og coach støtter hun dig gennem et personligt behandlingsforløb og sørger for at du kommer trygt videre i dit liv og når dine mål.

Cristina Pätzold har sin base for spirituel og shamanistisk rådgivning og behandling i det hyggelige gamle hus i Nykøbing Sj. Herfra kører hun sine online rådgivnings-aktiviteter og kurser. Cristina behandler også jævnligt i København.

Cristina benytter metoder med baggrund i teorier fra Mayafolket og shamaner. Hun er shamansk healer, zoneterapeut (RAB-godkendt), fysiurgisk massør og seminarleder. Hun har 25 års erfaring i Odsherred, København og Tyskland. 

 


DU ER I DE BEDSTE HÆNDER HOS CRISTINA!

Deltag i et kursus i shamanistiske teknikker hos Cristina (Energia Terapia)

Cristina Pätzolds forbereder spirituelle kurser i nogle af de spændende emner du finder i menuen på denne side. Flere af dem har baggrund i de gamle Curanderos fra Mayafolket. Tilmeld dig gerne nyhedsbrevet og få en invitation. Er du på Facebook, så følg gerne min side [link] 

 

Book en tid nu!

 


 

 

 

Smertefri264x114

Smertefri hvordan?

At blive smertefri kræver udholdenhed, træning og at du ved hvordan. At du måske ændrer din livsstil. Lær hvordan og find den nødvendige professionelle støtte på din vej.

Mindfulness hos Cristina pätzold

Fri for stress med mindfulness

Alle mærker på et tidspunkt i deres liv en tilstand af stress og følgerne af den på krop og sind. Har du været der? Så lær at finde ro med Cristinas behandlinger og kurser. 

Overflade264x114

Lær at leve med kroniske smerter

Når smerter først er opstået, lever de ofte deres eget liv. Og måske har de været der så længe, at de aldrig forsvinder. Men den gode nyhed er at du selv kan gøre meget for at leve med kroniske smerter. Lær hvordan. 

at