Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

Cristina Pätzold  

Cristina Pätzold laver massage og alternativ behandling på i Valby (Tingstedet 7) samt i Nykøbing Sjælland (Odsherred).
På Humanhands.dk finder du oplysninger om mine behandlinger (massage, akupunktur, zoneterapi, healing mv.) samt kurser, webinarer og coaching/rådgivning. Hun har en lang erfaring inden for flere områder.

Cristina giver en personlig og individuel behandling, Det er Cristina, du møder ved hver behandling.

Cristina Pätzold
Cristina Pätzold Massør og Zoneterapeut

Mere om Cristina:

Jeg behandler efter de nyeste metoder og har samtidig baggrund i urgamle teorier, der nedstammer fra Mayafolket og forskellige shamaner verden over.
Udover behandlingerne har jeg også webinar- og kursusaktiviteter (Stressfri, afslapning, nærvær, spirituelle kurser - se forsiden). Desuden er jeg fysiurgisk massør, zoneterapeut, seminarleder og shamansk healer.
Jeg har over 20 års erfaring med egen klinik i Nordsjælland, København og Tyskland, med baggrund som idrætslærer, massør moderne akupunktør, zoneterapeut (RAB-godkendt) og yogatræner. Og jeg har arbejdet med spa og wellness. Jeg kombinerer gerne klassisk massage med healingen.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at få en snak.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev (på forsiden)


Kærlig hilsen
Cristina Pätzold

Linkedin: