Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

Nyhedsbrev juni 2020: Ny klinik, nye tider...

 
 
Ny klinik, nye tider
 
Kære nye og tidligere kunder
 
Jeg har gode nyheder. Fra den 1. juli foregår behandling på Østerbro i Ryesgade 50
 
 
Her i de nye lokaler behandler jeg på tirsdage samt lørdage i ulige uger. Disse sommertider gælder indtil 1. september.  Jeg vil stadig være der og give jer den samme gode behandling som sædvanligt
 
Husk: det er en god ide at booke i Ryesgade 50 allerede nu: BOOK HER
 
Her er en vejviser
 
Det betyder også et vemodigt farvel til Velværehuset i Viborggade 12, der overtages af en anden forretning. Tak til alle, der har støttet stedet. Eksisterende bookninger flyttes til det nye sted efter 1. juli. 
 
Fremtiden
Vi skal alle sammen udvikle os hele tiden. I fremtiden har jeg planer om at lave online kurser og webinarer. De mange tiltag efter coronaudbruddet har gjort det lettere og popuært at lave kurser og webinarer og naturligvis er jeg altid åben for online rådgivning. Mere om det i et kommende nyhedsbrev, om det praktiske (platforme osv) og indholdet. Der står allerede lidt om emner for kurser på min webside.
 
 
Har din familie og venner fødselsdag i sommer?
Læs om mine gavekort og klippekort på links nedenfor. Rigtigt mange benytter sig af disse. Det er jo en fordel at tage behandinger flere gange. Det er en populær gave som modtageren har rigtig meget glæde af.
 
 
 
Mine behandlinger
Du kan læse om mine behandlinger på min webside. De fleste muligheder er desuden samlet i prislisten. Er du lidt i tvivl om hvilken behandling, der er bedst for dig, og hvor lang tid behandlingen skal vare, så kontakt mig. Som regel er der mulighed for at kombinere flere behandlingsformer, for at hjælpe netop dig med dine ønsker eller problemer.