Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

Book online tid til spirituel, shamanistisk og clairvoyant rådgivning

Cristina Pätzold giver dig en personlig og seriøs rådgivning og guidning om aktuelle problemer i dit liv. Cristina bruger sin 25 års erfaring som behandler, terapeut, coach, clairvoyant, shaman og spirituel rådgiver, samt dybe indføling og visdom. 

 

grøn blå

 

Min personlige rådgivning er overgået fra telefon til zoom. Det betyder, at du kan få optaget sessionen, så du kan genhøre det.

 

Hvilke områder rådgiver jeg typisk om? jDet kunne være det, der er sværest for dig i øjeblikket fx økonomi. Er det en blokade eller et mønster, der blokerer dig og forhindrer dig i at leve det lykkelige, glade liv, du ønsker dig. 

 

Det kan være på det personlige område: opvækst, stress, angst, tvivl, smerter, depression osv. 

 

Hvordan er dit forhold til mennesker omkring dig: usikkerhed, arbejde, parforhold, familie, isolation, ensomhed  

 

Trænger du til hjælp til hvilken retning, dit liv skal tage fremover. Du er måske blokeret eller gået i stå eller du vil gerne udvikle dig personligt. 

 

Problematikken er ofte på begge områder.

 

Flere af Cristinas metoder bygger på traditioner fra bl.a. Maya-folket og de mexikanske Curanderos.

 

Sådan får du helt personlig rådgivning online via Zoom

Cristina benytter det professionelle værktøj Zoom til sin rådgivning. Det fungerer på din computer eller din telefon. Du behøver ikke have Zoom på forhånd og det er gratis, når du modtager en invitation. 

 

Din personlige invitation kommer til dia via e-mail. Der er et link, du skal klikke på, et møde-ID og en adgangskode, du skal indtaste. Der bliver installeret et lille program. Følg vejledningen. Så gå resten helt af sig selv. Her er en uddybende vejledning

Online kurser og webinarer med samme baggrund

Cristina tilbyder nu flere online kurser i 2021 i sjældne spirituelle og shamanistiske værktøjer. Følg med på min hjemmeside [link] og i nyhedsbrevet, som du kan abonnere på her: [link til nyhedsbrev]

 

[RUBRIK: rådgivning]

 

[INFOGRAFIK]