Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

Massage hos Cristina Pätzold 

Massage er det Humanhands står for. Det og meget mere:
den er lækker, afslappende og fjerner spændinger og smerter i muskler, virker både psykisk og fysisk.

Og du kan aldrig få nok. Godt at du får rabat hvis du kommer flere gange.

Massage findes i flere varianter og så er massage ikke kun massage. Jeg bruger min mangeårige ekspertise og kombinerer den gerne med healing, shiatsu og andre teknikker, der passer til din behandling. Med andre ord: du får meget for pengene.

 

Fysiurgisk massage i Velværehuset

 


Kropsmasssage (Fysiurgisk massage)

Dette er den normale form for massage. Mere fysisk, men  kombineres gerne med healing og andre teknikker. Massage bruges til alt fra ondt i ryggen til velvære. Kom og nyd det, få lettet dine spændinger og smerte. Også mentalt.

Gravidmassage

Gravidmassage løsner op for spændingerne i din lænd, ryg, skulder og nakke. Efter et velduftende fodbad får du ny energi til dine ben og fødder. Du kan modtage gravidmassage fra 12. uge og helt frem til din fødselstermin.

Babymassage

Forkæl din baby. Godt mod kolik og urolige spædbørn. Og stor nydelse for barnet. Ring og hør mere.

Hotstone

Modvirker din indre kulde, smerter og stress – lad din krop ledes af dens sanser.

Massage med varme sten vil bringe en ny dimension til dit fysiske og mentale velvære. Stenene giver energi i dit muskelvæv og massagen giver dig en dejlig total afslapning.

 

Hotstone massage i Velværehuset

 

Klik på knappen for at se priser.

Book en tid nu!

Skab glæde med gavekort

 

 

 

 

 

Zoneterapi hos Cristina Pätzold

Føddernes reflekszoner afspejler dine organer, meridianer (energilinjer) og kropszoner. Ved at udføre systematisk tryk på disse zoner, kan man fjerne energi, hvor der er for meget (spændinger, smerte) og skabe bedre blodcirkulation. Det er en tusindårig gammel teknik. Den modvirker fysisk og mentalt stress.

 

Zoneterapi i Velværehuset

 

Zoneterapi er for alle i alle aldersgrupper fra spædbørn med ondt i maven til ældre med behov for bedre blodomløb. Og begge dele virker. Zoneterapi kan give stort velbehag og en følelse af lettelse, og modvirker stress. Den kobineres gerne med andre relevante teknikker

Skab glæde med gavekort


Zoneterapi til voksne
Hver reflexzone er forbundet med et organ og en tilhørende meridian. Når der bliver trykket på reflekszonen, løsnes blokeringen, så energien atter kan flyde rundt i kroppen igen.

Anbefales ved: stress, fordøjelsesproblemer, migræne/hovedpine, mensturationssmerter, led- og muskelsmerter (gigt), astma/allergi.

 

zone2


Zoneterapi til baby og børn 
Anbefales ved: Urolige børn, astma/allergi, øreproblemer. Desuden ved kolik og søvnproblemer.

Behandlingen varer fra 30 - 45 min. og efter 4 behandlinger opleves forandringer i afføring (farve, konsistens og gråd).

 

Zoneterapi til baby

Klik på knappen for at se priser.

Book en tid nu!