Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/humanhands.dk/public_html/templates/humanhands22medheader/functions.php on line 177

Gravidmassage på Østerbro

Gravidmassage i Velværehuset Viborggade hos Cristina Pätzold

En graviditet er altid noget, der ryster tilværelsen lidt. Det sætter kroppen (og familien) i en tilstand af forventning.  
Det er mest en tid, der er positiv og fuld af forventninger om det, der snart skal ske.

En graviditet forløber normalt uden de store komplikationer, men indimellem opstår der tilstande, der ikke rigtig harmonerer med hverdagen. Man har ikke altid overskud til den hvile, motion og god mad, der skal til. Kroppens immunforsvar styrkes imidlertid, og man reagerer på alle mmulige ting. Graviditet er dog ingen sygdom, selvom man tit hører noget i den retning.

Imidlertid kan du have brug for for noget ekstra til at lette spændinger, ubehag smerter, når du er gravid.

Og det er her at Cristina kommer ind i billedet

Fra den 12. graviditetsuge kan du få fjernet spændinger, stress, og få behandlet de belastede dele af kroppen: ryg (og lænd), skulder og nakke, og selvfølgelg ben og fødder (der forkæles med et lækkert fodbad).

Book en tid nedenfor i Ryesgade 50 på Østerbro eller i Nykøbing Sjælland, Odsherred, og prøv hvor lækkert det er.

Og du kan få klippekort, hvis du vil have mere behandling/terapi. 
Hvis en veninde eller familiemedlem er gravid, så er en af de bedste ting du kan give dem et gavekort hos Cristina (det er ikke kun til gravidmassage).

Book en tid nu!