Cristina Pätzold

Velværehuset * Massage * Zoneterapi * Healing

Personoplysninger (GDPR)

Beskyttelse af personoplysninger hos Den Gule Sol, Cristina Pätzold og Humanhands.dk

Dine oplysninger er vigtige for os!

Cristina Pätzold (Den Gule Sol, Humanhands.dk) indsamler, registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning (GDPR i EU).

Hvilke personlige oplysninger indsamles?

Den Gule Sol, Cristina Pätzold indsamler, registrerer og behandler almindelige personoplysninger: navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., web-oplysninger og firmaspecifikke oplysninger (CVR-nummer). Desuden indsamles behandlings- og sundhedsoplysninger (journaloplysninger) ved behandlingerne. Desuden CPR-nummer i forbindelse med tilskud. 

Hvordan indsamles personlige oplysninger og sundhedsoplysninger?

Via e-mailudveksling eller via internetsøgning. Under behandlinger indsamles sundhedsoplysinger.

Hvad bruges personlige oplysninger til?

De generelle personoplysninger anvendes til:

  1. Kontakt med kunder i forbindelse med behandlinger
  2. Markedsføring af behandlinger, seminarer og kurser samt produkter
  3. Kommunikation med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere

Journaloplysningerne anvendes i forbindelse med behandlingsforløb.

Hvordan opbevares personlige oplysninger?

Samtlige oplysninger lagres elektronisk på en PC og er også tilgængelig på en smartphone. Begge er password-beskyttet.

Backup: Der tages backup i en cloud-baseret database, som er password-beskyttet, og som Den Gule Sol har abonnementsaftale med. Data gemmes i et år.

Hvor længe opbevares personlige oplysninger?

E-mails og journaloplysninger opbevares under behandlingsforløb og 1 år efter disse (hvis kunder skulle komme tilbage)

Markedsføringsoplysninger gemmes, så længe kunder ønsker at få nyhedsbreve. De lagres desuden i et nyhedsmails-håndteringssystem, med login-adgang. E-mailsystemer indeholder desuden navne og e-mailadresser.

Regnskabs- og faktureringsoplysninger findes i et lokalt regnskabssystem med adgangskode-beskyttelse. Bilag findes lokalt på en aflåst lokation samt hos revisorbank, mv.

Visse oplysninger findes desuden midlertidigt i et bookingsystem.

Oplysningerne revideres årligt.

Videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart

Den Gule Sol/Cristina Pätzold videregiver ikke personlige oplysninger til tredjepart uden udtrykkeligt samtykke fra den person, som oplysningerne vedrører. Visse oplysninger vedrørende betalinger findes desuden i banken. Der er aftale med banken omkring data.

Klager, anmodninger om rettelse og sletning af data

Du har ret til at vide, hvilke oplysninger Den Gule Sol har registreret om dig, samt til at få disse oplysninger opdateret eller slettet. Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, kan du benytte kontaktoplysningerne nedenfor.