Cristina Pätzold

Velværehuset behandling og sessioner

Book en tid nu!

 

Klinikker

 

Nyhedsbrev

----------------------------------------

Velværehuset i Viborggade- Østerbro 

VELVÆREHUSET I VIBORGGADE på Østerbro i København holder åbent mandag - onsdag hver uge. Sidste onsdag hver måned er der foredrag om healing og afslutter med en gruppehealing (se andet sted på denne side). Velværehuset er hyggeligt og ligger tæt på Nordhavn station og metroen Niels Henningsens plads samt Parken.

Se bookingkalenderen ved at vælge behandling på knappen nedenfor.

Med sin lange erfaring tilbyder Cristina en bred vifte af behandlinger, der tager udgangspukt i din situation. 

Cristina sammensætter en behandlingsform, der er rigtigt god til dig. Book Cristnas behandling, hvis du ønsker det.

Book din behandling i Viborggade


Klinikken Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Odsherred 

Der er fortsat behandling i Odsherred i det hyggelige gamle hus på Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Åbent torsdag, fredag og lørdag. Klik på knappen for at booke tid til en behandling. De mange kunder i lokalområdet nyder godt af Cristinas lange erfaring og lækre behandlinger.

Vi glæder os til at se dig.

Book din behandling på Møstvej


Bookning i Prisliste


 

       

Massage og meget mere

 

CRISTINA PÂTZOLD tilbyder dig alle sine behandlinger: Heaaling, Zoneterapi, Stressforebyggelse, massage mm.

Behandlingsformerne kombineres. Du vælger behandling/terapi og tid, der bruges. Det er personlig og individuel behandling. 

Hun benytter de nyeste metoder med baggrund ieorier fra Mayafolket og shamaner. Hun er shamansk healer, zoneterapeut (RAB-godkendt), fysiurgisk massør og seminarleder. Hun har 20 års erfaring i Odsherred, København og Tyskland. Har også arbejdet med spa og wellness.

Du får erfaren rådgivning i forbindelse med din behandling. Vidste du at Cristina også laver online webinarer og kurser? Cristina tager ud og holder foredrag om shamanisme. 


DU ER I DE BEDSTE HÆNDER HOS CRISTINA!

Kig ind i 2020

Kig ind i 2020 med Tarotkort. 1,5 time, Pris 1.200kr, nu kun 800kr. (Rabatkode: Fremtid).  Læs mere.

Book her

Kurser og foredrag

Der vil løbende komme kurser og foredrag om shamanisme. Hviis du vil lære at lave lyssprog, kommer der et kursus i september 2020. Meld dig til i god tid.

Foredrag og healing sidste onsdag i måneden

Sidste onsdag i hver måned er der foredrag om healing efterfulgt af en gruppehealing i Viborggade 12 kl. 19.00. Pris 100 kr. Kom og vær med. Max. 8 deltagere. 

TILMELD OG BETAL


Olie fra Elysia

 Elysia nærende olie

Vi sælger denne økologiske håndlavede Olie fra Elysia i klinikken. den bruges også i behandlingen. Den fås i følgende varianter: Nærende olie (Morgenfrue), Tantra og mildnende. Køb en flaske med hjem efter din behandling.

Pris pr. flaske (100 ml.): kun 230 kr.

 

 

Smertefri264x114

Smertefri hvordan?

At blive smertefri kræver udholdenhed, træning og at du ved hvordan. At du måske ændrer din livsstil. Lær hvordan og find den nødvendige professionelle støtte på din vej.

Mindfulness hos Cristina pätzold

Fri for stress med mindfulness

Alle mærker på et tidspunkt i deres liv en tilstand af stress og følgerne af den på krop og sind. Har du været der? Så lær at finde ro med Cristinas behandlinger og kurser. 

Overflade264x114

Lær at leve med kroniske smerter

Når smerter først er opstået, lever de ofte deres eget liv. Og måske har de været der så længe, at de aldrig forsvinder. Men den gode nyhed er at du selv kan gøre meget for at leve med kroniske smerter. Lær hvordan.