Cristina Pätzold

Velværehuset * Massage * Zoneterapi * Anti-stress

Kvinde med hotstone i Velværehuset Viborggade

Book en tid nu!

 

Klinikker

 

Giv gavekort

----------------------------------------

Velværehuset i Viborggade- Østerbro 

VELVÆREHUSET I VIBORGGADE på Østerbro i København holder åbent tirsdag - onsdag hver uge samt hver anden weekend. Velværehuset er hyggeligt og ligger meget centralt nær offentlig transport og Københavns største sportsfaciliteter.

Cristina Pätzold Velværehuset i Viborggade

Se bookingkalenderen ved at vælge behandling på knappen nedenfor.

Med sin lange erfaring tilbyder Cristina en bred vifte af behandlinger, der tager udgangspukt i din situation. 

Eller kig ind og få en uforpligtende personlig snak om behandling, træning og udvikling. Alt tilpasset dine forudsætninger og behov.

Book din behandling i Viborggade


Klinikken Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Odsherred 

Der er fortsat behandling i Odsherred i det hyggelige gamle hus på Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Åbent fredag - lørdag - mandag. Klik på knappen for at booke tid til en behandling. De mange kunder i lokalområdet nyder godt af Cristinas lange erfaring og lækre behandlinger.

Vi glæder os til at se dig.

Book din behandling på Møstvej


Klinikken åben torsdag 10-18 Egebjergvej 92, 4500 Nykøbing Sj.

i sommer behandler jeg på ovenstående adresse om torsdagen. spørgsmål?  ring på telefon 22470249.

Bookning i Prisliste


 

       

Massage og meget mere

 

Cristina Pätzold

CRISTINA PÂTZOLD tilbyder dig alle sine behandlinger: Massage, Zoneterapi, Reiki, Healing, Smertebehandling, Anti-stress (og meget mere) i sine to klinikker

Behandlingsformerne kan kombineres. Du vælger behandling/terapi og tid, der bruges. Det er personlig og individuel behandling. 

Hun benytter de nyeste metoder med baggrund i urgamle teorier fra Mayafolket og shamaner. Hun er fysiurgisk massør, zoneterapeut, seminarleder og shamansk healer med over 20 års erfaring i Nordsjælland, København og Tyskland. Er desuden idrætslærer, massør, akupunktør, zoneterapeut (RAB-godkendt), samt yogatræner. Har også arbejdet med spa og wellness.

Du får erfaren rådgivning i forbindelse med din behandling. Vidste du at Cristina også laver online webinarer, kurser og laver erhvervsoordninger (firmamassage) for virksomheder? 


DU ER I DE BEDSTE HÆNDER HOS CRISTINA!

Christina Pätzold

Book din behandling i Viborggade

Få rabat: Faste kunder kan få klippekort og bonus


Olie fra Elysia

 Elysia nærende olie

Vi sælger denne lækre olie fra Elysia i klinikken. Den fås i følgende varianter: Nærende olie (Morgenfrue), Tantra og Vitamin-creme. Håndlavet og absolut økologisk. Frisk og velduftende. Kom og prøv den, og køb en flaske med hjem efter din behandling.

Pris pr. flaske (100 ml.): kun 230 kr.

 

 

Smertefri264x114

Smertefri hvordan?

At blive smertefri kræver udholdenhed, træning og at du ved hvordan. At du måske ændrer din livsstil. Lær hvordan og find den nødvendige professionelle støtte på din vej.

Mindfulness hos Cristina pätzold

Fri for stress med mindfulness

Alle mærker på et tidspunkt i deres liv en tilstand af stress og følgerne af den på krop og sind. Har du været der? Så lær at finde ro med Cristinas behandlinger og kurser. 

Overflade264x114

Lær at leve med kroniske smerter

Når smerter først er opstået, lever de ofte deres eget liv. Og måske har de været der så længe, at de aldrig forsvinder. Men den gode nyhed er at du selv kan gøre meget for at leve med kroniske smerter. Lær hvordan.