Cristina Pätzold

Cristina Pätzold behandling og sessioner

Book en tid nu!

 

Klinikker

 

Nyhedsbrev

----------------------------------------

Cristina Pätzolds klinikker i København (Østerbro, Valby) 

Nye klinikker, nye tider, samme fantastiske healing og massage mv.
 
Kære kunder, gamle og nye.
Nu sker der noget nyt! i Juli i år flytter jeg min københavnerklinik fra Velværehuset i Viborggade 12 til  2 steder: Blegdamsvej 112 (tirsdag 12-18), Østerbro samt Tingstedet 7, Valby (mandag 12-18).
 
 
I vil naturligvis stadig møde mig og få den samme gode behandling, som i plejer. Og nye kunder er velkomne. 
Nye åbningstider (sommertider indtil 1. september): Tirsdage samt lørdage i ulige uger. Book dine tider allerede nu, da der i sommer er færre dage i København.
 
Det betyder også et vemodigt farvel til klinikken i Viborggade 12, der er solgt (Efter corona). Tak til alle, der har støttet stedet. Bookninger flyttes til det nye sted efter 1. juli. 

Se bookingkalenderen ved at vælge behandling på knappen nedenfor.

Med sin lange erfaring tilbyder Cristina en bred vifte af behandlinger, der tager udgangspukt i din situation. 

Cristina sammensætter en behandlingsform, der er rigtigt god til dig. Book Cristnas behandling, hvis du ønsker det.

Book din behandling i Viborggade


Klinikken Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Odsherred 

Book din behandling i Odsherred i det hyggelige gamle hus på Møstvej 7 i Nykøbing Sj. Indtil 1. september har Cristina ændrede åbningstider: fredag og lørdage i lige uger. Klik på knappen for at booke din tid til healing, massage og behandling. De mange kunder i lokalområdet, såvel som sommmergæster nyder godt af Cristinas lange erfaring og lækre, effektive behandlinger.
Vi glæder os til at se dig i Nykøbing Sjælland.

Book din behandling på Møstvej


Bookning i Prisliste


 

       

Massage og meget mere

 

CRISTINA PÂTZOLD tilbyder dig alle sine behandlinger: Heaaling, Zoneterapi, Stressforebyggelse, massage mm.

Behandlingsformerne kombineres. Du vælger behandling/terapi og tid, der bruges. Det er personlig og individuel behandling. 

Hun benytter de nyeste metoder med baggrund ieorier fra Mayafolket og shamaner. Hun er shamansk healer, zoneterapeut (RAB-godkendt), fysiurgisk massør og seminarleder. Hun har 20 års erfaring i Odsherred, København og Tyskland. Har også arbejdet med spa og wellness.

Du får erfaren rådgivning i forbindelse med din behandling. Vidste du at Cristina også laver online webinarer og kurser? Cristina tager ud og holder foredrag om shamanisme. 


DU ER I DE BEDSTE HÆNDER HOS CRISTINA!

Kig ind i 2020

Kig ind i 2020 med Tarotkort. 1,5 time, Pris 1.200kr, nu kun 800kr. (Rabatkode: Fremtid).  Læs mere.

Book her

Kurser og foredrag

Der vil løbende komme kurser og foredrag om shamanisme samt webinarer. Hviis du vil lære at lave lyssprog, kommer der et kursus i november 2020. Meld dig til i god tid.

 

TILMELD OG BETAL


Olie fra Elysia

 Elysia nærende olie

Vi sælger denne økologiske håndlavede Olie fra Elysia i klinikken. den bruges også i behandlingen. Den fås i følgende varianter: Nærende olie (Morgenfrue), Tantra og mildnende. Køb en flaske med hjem efter din behandling.

Pris pr. flaske (100 ml.): kun 230 kr.

 

 

Smertefri264x114

Smertefri hvordan?

At blive smertefri kræver udholdenhed, træning og at du ved hvordan. At du måske ændrer din livsstil. Lær hvordan og find den nødvendige professionelle støtte på din vej.

Mindfulness hos Cristina pätzold

Fri for stress med mindfulness

Alle mærker på et tidspunkt i deres liv en tilstand af stress og følgerne af den på krop og sind. Har du været der? Så lær at finde ro med Cristinas behandlinger og kurser. 

Overflade264x114

Lær at leve med kroniske smerter

Når smerter først er opstået, lever de ofte deres eget liv. Og måske har de været der så længe, at de aldrig forsvinder. Men den gode nyhed er at du selv kan gøre meget for at leve med kroniske smerter. Lær hvordan.